Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 40€

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 40€

 
 

Πολιτική Επιστροφών 

Δικαίωμα Επιστροφής

Στην Timalfes, σεβόμαστε το επιθυμία σας. Εφόσον, για οποιοδήποτε λόγο, δεν μείνετε ικανοποιημένοι από την παραγγελία σας, έχετε το δικαίωμα εντός 20 ημερών να επιστρέψετε το προϊόν, με την προϋπόθεση ότι δεν έχει χρησιμοποιηθεί και δεν έχει φθαρεί η συσκευασία του και εμείς, θα σας επιστρέψουμε το 100% της αξίας του.

Για την διαδικασία επιστροφής θα πρέπει να ακολουθήσετε συγκεκριμένες οδηγίες οι οποίες θα διασφαλίσουν τη σωστή και ασφαλή επιστροφή του προϊόντος στην εταιρεία.

  • Η πρώτη σας κίνηση είναι να επικοινωνήστε μαζί μας, τηλεφωνικά ή μέσω e-mail και ενημερώστε μας για την πρόθεσή σας να επιστρέψετε το προϊόν.
  • Συσκευάστε πολύ καλά το προϊόν προς επιστροφή. Τα προϊόντα ελέγχονται και στη συνέχεια γίνεται η επιστροφή των χρημάτων. Αν έχει υποστεί βλάβη κατά την αποστολή, δεν μπορεί να γίνει δεκτό.
  • Θα στείλετε το δέμα με συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών, προς την έδρα της εταιρείας μας, δωρεάν, αναλαμβάνουμε εμείς τα έξοδα. Ενημερώστε μας για τον κωδικό αποστολής και κρατήστε το αποδεικτικό αποστολής σας έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Εφόσον ολοκληρωθούν σωστά τα ανωτέρω βήματα θα προχωρήσουμε στην επιστροφή του 100% ποσού αγοράς του προϊόντος συν τα έξοδα αποστολής που ενδεχομένως πληρώσατε.

Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφείτε