Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 40€

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 40€

Περιποίηση προσώπου μετά τα 40

Γράφει: Λιάνα 9.5.2021

Διαβάζοντας πολλά άρθρα για την ηλικία των 40+ είδα ότι τα περισσότερα επικεντρώνονται στις αλλαγές που γίνονται στο δέρμα μας και ότι η φροντίδα του είναι απαραίτητη αν θέλουμε να “νικήσουμε” τον χρόνο.

Και έρχομαι εγώ τώρα να σας πω ότι κανέναν χρόνο δεν πρέπει να νικήσουμε.

Πρέπει απλώς να κοιτάξουμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη και να αντιληφθούμε την δύναμη και την λάμψη στα μάτια μας.

Ναι, η επιδερμίδα μας αρχίζει να αλλάζει.

Ναι, οι ρυτίδες γίνονται πιο έντονες.

Ναι, το βιολογικό ρολόι συνεχώς καταγράφει και μετράει το χρόνο.

ΑΛΛΑ, είμαστε εδώ με την πιο καλή διάθεση να δούμε τον εαυτό μας όπως είναι! Νέο, υγιή και όμορφο.

Δεν μένει παρά να ακολουθήσουμε την ρουτίνα περιποίησης που ακολουθούσαμε και τα προηγούμενα χρόνια. Ίσως τώρα να αγαπάμε περισσότερο τον εαυτό μας και ίσως να του αξίζει και μεγαλύτερη περιποίηση. Όχι για να εξαφανίσει τα σημάδια του χρόνου και να νικήσει αυτό το “κακό”, αλλά για να ζωηρέψει την εμφάνισή μας και να δείξουμε στον εαυτό μας πρώτα από όλους ότι έχουμε τη διάθεση και την όρεξη για πολλά ακόμη επιτεύγματα.

Η επιδερμίδα μετά τα 40 γίνεται λεπτότερη και χάνει τη λάμψη και τη ζωηράδα της. Οι ρυτίδες δείχνουν πιο έντονες και αυτό μπορεί να μας προβληματίζει ή να μην αφήνει την καλή μας διάθεση να εκδηλωθεί.

Εμείς

Πρώτα λοιπόν λέμε στον εαυτό μας πόσο όμορφοι είμαστε και έπειτα χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα προϊόντα για να αναδείξουν την ομορφιά μας.

Dry Oil: το ξηρό λάδι μας προσφέρει ενυδάτωση και αντιγήρανση και παράλληλα είναι εμπολουτισμένο με ιδιότητες όπως η προστασία από την ακτινοβολία των ηλεκτρονικών συσκευών και αντιβακτηριδιακές που αποτρέπουν τις μικρομολύνσεις που προκαλούνται από την πολύωρη χρήση της μάσκας και τη δημιουργία υγρασίας.

Ορός θρέψης: ο ορός έχει την τάση να δημιουργεί μια στρώση στην επιδερμίδα που να καλύπτει τα κενά της και έτσι να απαλύνει τις ρυτίδες, ενώ παράλληλα δρα ενάντια στις ατέλειες του προσώπου.

Κρέμα ματιών: Η περιοχή αυτή επιζητά την προσοχή της πρωί-βράδυ. Είναι η πιο ευαίσθητη περιοχή του προσώπου και θέλει αγάπη και προσοχή. Η χαλάρωση γύρω από τα μάτια μπορεί να διορθωθεί με τη σωστή κρέμα ματιών και οι ρυτίδες να λειανθούν.

Κρέμα ημέρας: Πρέπει να φροντίζουμε η κρέμα ημέρας μας να έχει προστασία από τον ήλιο. Ιδανικό δραστικό συστατικό και ένζυμο που πρέπει να έχει η κρέμα είναι το Thermus Thermo-philus, το οποίο προσφέρει ασφάλεια έναντι της υπε­ριώ­δους ακτι­νο­βο­λίας.

Κρέμα νύχτας: Η κρέμα νύχτας πρέπει να προσφέρει εντατική θρέψη. Κατά τη διάρκεια του ύπνου εισχωρεί στο δέρμα και προσφέρει επα­να­φο­ρά της σφρι­γη­λό­τη­τας & σύ­σφι­ξης της επι­δερ­μί­δας.

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε και το σύνολο της καθαριότητας του προσώπου με τα σωστά γαλακτώματα ντεμακιγιάζ, την απαραίτητη απολέπιση, την αντηλιακή προστασία και την μάσκα περιποίησης ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Όμως, επειδή θέλουμε να έχουμε και την υγεία μας, πάνω από την ομορφιά μας, θα πρέπει να φροντίσουμε τα προϊόντα να μην έχουν επικίνδυνα χημικά συστατικά. Μέσα από τη δική μου ιστορία, το έχω καταλάβει πολύ καλά και θέλω και όλες οι γυναίκες να το προσέξουν.

Χρησιμοποιούμε ασφαλή προϊόντα. Στεκόμαστε μακριά από βλαβερές, για τον οργανισμό, ουσίες. Αναζητούμε όσο το δυνατόν πιο φυσικές λύσεις και προϊόντα.

Αυτός είναι και ο σκοπός της δημιουργίας των δικών μας καλλυντικών. Να βοηθήσουμε κάθε γυναίκα να απαλλαγεί από καλλυντικά με επικίνδυνες χημικές ουσίες.

Η φύση έχει τόση σοφία και ομορφιά, που αν την “ακούγαμε” περισσότερο θα είχαμε την υγεία που θέλουμε και μας αξίζει να έχουμε.

Δεν είναι ποτέ, λοιπόν, αργά. Τι λέτε;

Share this blog

Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφείτε