Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 40€

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 40€

Γνωρίστε τα Ενεργά Συστατικά μας...

Ακακία Κωσταντινουπόλεως Απόσπασμα Φλοιού & Βότανο Αγίου Παύλου Εκχύλισμα

Έχει τιμηθεί με τη διάκριση Best New συστατικό στην Ασία το2013 κατά τη διάρκεια των E&T R&D βραβείων. Είναι το πρώτο καλλυντικό συστατικό το οποίο, μέσω της πολλαπλής στοχευμένης δράσης κατά της χαλάρωσης, επιτυγχάνει αποτελεσματικά

•την ανόρθωση της πτυχής του άνω βλεφάρου (έως -61%)*

•τη διόρθωση στο περίγραμμα του ματιού (έως -91%)*

•την ορατή λείανση των ρυτίδων στο πόδι της χήνας (μείωση όγκου έως -34% και βάθους έως -33%)*

•την ενίσχυση της δομής του δέρματος

•την εξασθένηση των μαύρων κύκλων (μείωση έντασης χρωματισμού έως -32% στο κόκκινο και έως -30% στο μπλε)*

•τη μείωση του πρηξίματος στο κάτω μέρος του ματιού Ορατά αποτελέσματα μίας αναίμακτης – μη επεμβατικής βλεφαροπλαστικής που έρχεται να εκπληρώσει τις προσδοκίεςανδρών και γυναικών σε όλο τον κόσμο. *Κλινικές μελέτες απέδειξαν τις θετικές επιπτώσεις του δραστικού συστατικού μετά από 2 μήνες συνεπούς χρήσης

Αλλαντοΐνη

Βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από την επιδερμίδα με αποτέλεσμα μία έντονη ενυδατική δράση. Το δέρμα γίνεται πιο απαλό, φωτεινό και λείο. Δημιουργεί προστατευτικό στρώμα στο δέρμα και συγκρατεί τη φυσική υγρασία.

Βιταμίνη Ε

Ονομάζεται αλλιώς και «η βιταμίνη της ομορφιάς». Είναι ένα φυσικό, ισχυρό αντιοξειδωτικό με μαλακτική δράση, το οποίο προστατεύει τα κύτταρα και τις ίνες κολλαγόνου από τις βλαβερές συνέπειες των ελεύθερων ριζών που προλαμβάνει το αντιοξειδωτικό στρες, με αποτέλεσμα να αποτρέπει τη γήρανση και τη δημιουργία ρυτίδων.

Γλυκερίνη

Έχει υγραντικές και ενυδατικές ιδιότητες, με αποτέλεσμα να έλκει το νερό καινα βοηθάει την επιδερμίδα να το διατηρήσει. Λειτουργεί ως εξαιρετικό μαλακτικό αφήνοντας την επιδερμίδα λεία, απαλή και εξαιρετικά ενυδατωμένη.

Thermus Thermophilus Ένζυμο

Ένα βραβευμένο φυσικό ενεργό συστατικό, με ισχυρή αντιγηραντική δράση, το πλέον άρτιο στην καταπολέμηση της φωτογήρανσης, καθώς προλαμβάνει και αποτρέπει τη δημιουργία των ανεπιθύμητων παρενεργειών, όπως κηλίδες, ρυτίδες και ξηρότητα. Είναι προϊόν βιοτεχνολογίας και προστατεύει σε κυτταρικό επίπεδο από την υπεριώδη (UV) και υπέρυθρη (IR) ακτινοβολία. Το συναντάμε σε νερά βάθους 2000μ, με θερμοκρασία 75οC και 200 bars πίεση.

Κίτρινο Μελισσοκέρι

Ένα φυσικό παράγωγο, γνωστό και ως “ο φυσικός χρυσός”, έχειαντιβακτηριδιακές, αντιμικροβιακές, αντιφλεγμονώδεις, υποαλλεργικές καιαντιοξειδιωτικές ιδιότητες και κατά συνέπεια αποτελεί το ιδανικό επουλωτικό.Προσφέρει προστασία ενάντια στις περιβαλλοντικές επιθέσεις όπως οι ρύποι, ημόλυνση και ο ήλιος. Λόγω των ιδιοτήτων του, βοηθάει το δέρμα ναεπαναφέρει τη χαμένη απαλότητα και ελαστικότητα του, καθώς συγκρατείτην υγρασία στην επιδερμίδα και προφυλάσσει τα κύτταρα. Αποτελεί ένα απότα βασικά συστατικά για την παρασκευή φυσικών προϊόντων ομορφιάς.

Πεπτίδιο Αντί-Στρες

Το καινοτόμο ενεργό πεπτίδιο αντί-στρες εξισορροπεί τα γονίδια κατά τουστρες τα οποία έχουν χάσει την κινητικότητα τους λόγω ηλικίας καιεξωτερικής μόλυνσης, (κάπνισμα, ρύπανση). Διεγείρει τα κύτταρα και ταεπαναφέρει σε φυσιολογική κατάσταση, όπως συμβαίνει σε ένα νεανικό δέρμα.Τα αποτελέσματα έρευνας που έγινε σε γυναίκες ηλικίας 40-65 ετών, το 50%των οποίων ήταν καπνίστριες είναι εντυπωσιακά:

• Μείωση -58% στο βάθος των ρυτίδων.

• Βελτίωση της απαλότητας +30% μετά από 2 μήνες συνεχούς χρήσης με ταπρώτα ορατά αποτελέσματα μόλις μετά από 2 εβδομάδες.

• Ενυδατωμένο δέρμα +20% ενυδάτωση μετά από 15 ημέρες συνεχούς χρήσηςκαι +42% μετά από 2 μήνες.

Ριβόζη

Η ριβόζη ή αλλιώς «ζάχαρη της ζωής», είναι ένα ενεργό συστατικόβιοτεχνολογίας προερχόμενο από τους σπόρους καλαμποκιού, η δράσητης οποίας επικεντρώνεται στην ενεργοποίηση και οξυγόνωση τουδέρματος με αποτέλεσμα ένα πρόσωπο φρέσκο, φωτεινό και γεμάτοζωντάνια. Μειώνει τις ρυτίδες αποτελεσματικά και αυξάνει τηνελαστικότητα του δέρματος.

Σκουαλένιο

Ένα φυτικό εκχύλισμα ιδιαίτερα ανθεκτικό στην οξείδωση, προερχόμενοαπό τους φυσικούς υδρογονάνθρακες του ελαιολάδου που έχειπανομοιότυπη δομή με τα κύτταρα του δέρματος μας. Δρααποτελεσματικά κατά των μαύρων στιγμάτων, προστατεύει από τηνηλιακή ακτινοβολία UV, ενισχύει τα κύτταρα και συμβάλλει βοηθητικάστην παραγωγή βιταμίνης D από τον οργανισμό μας. Είναι απόλυταφυσικό και μειώνει αποτελεσματικά τις λεπτές ρυτίδες.

Σκουαλάνιο

Φυσικό συστατικό προερχόμενο από τις ελιές, συμβάλλει στην επαναφορά της ελαστικότητας του δέρματος καθώς εμποδίζει την απώλεια της υγρασίας. Ενδείκνυται για τις μαλακτικές του ιδιότητες.

Ολιγοσακχαρίτης από Καφέ Φύκια

Προερχόμενος από την θάλασσα, ο ολιγοσακχαρίτης, ρυθμίζει, αποκαθιστά και βελτιώνει την επικοινωνία μεταξύ των νευρώνων και των ινοβλαστών, οι οποίοι δρουν ενάντια στις ρυτίδες που έχουν ήδη αναπτυχθεί. Προστατεύει από την τοξικότητα των ελεύθερων ριζών και μειώνει σημαντικά το βάθος των ρυτίδων.

Ψευδάργυρος Φυσικό αντηλιακό Φίλτρο

Το Οξείδιο του ψευδαργύρου είναι ένα φυσικό αδρανές ορυκτό που χρησιμοποιείται ως πηκτικό, λευκαντικό, λιπαντικό και αντηλιακό συστατικό στα καλλυντικά. Πρόκειται για μία λευκή σκόνη, με επικαλυπτικές, ελαφρά στυπτικές ιδιότητες, πρακτικών αδιάλυτη στο νερό.

Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφείτε