Εκτύπωσε | Αποθήκευσε σε WORD | Αποθήκευσε σε HTML

Κρέμα Νύχτας Εντατικής Θρέψης - Ενεργοποιεί Ελαστίνη/Κολλαγόνο - Timalfes Cosmetics

AA: 1

Κωδικός: 560004

Tιμή: 32.36€


Περιγραφή προϊόντος

Η φυσική σύνθεσή της που αποτελείται από:

 εισχωρεί στο δέρμα ενώ κοιμάστε και συμβάλλει στην φυσική επανενεργοποίηση της παραγωγής κολλαγόνου Ι, κολλαγόνου ΙΙΙ και στη σύνθεση της ελαστίνης και της τροποελαστίνης,  ώστε να αναζωογονηθούν οι γηρασμένοι ινοβλαστοί. Το αποτέλεσμα; Η εντατική θρέψη, η ισχυρή αντιρυτιδική δράση, η λείανση – βελούδινη υφή και η επαναφορά της σφριγηλότητας – σύσφιξης της επιδερμίδας σας. 


ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ

Αφού ολοκληρώσετε τον καθαρισμό του προσώπου σας από το μακιγιάζ και τους ατμοσφαιρικούς ρύπους, εφαρμόστε την κρέμα σε όλο το πρόσωπο καθώς και στην περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ, με απαλές κυκλικές κινήσεις έως ότου απορροφηθεί. Για να ενισχύσετε το αποτέλεσμα χρησιμοποιείστε το TIMALFES Θρεπτικός Ορός Προσώπου Ρυτίδες/ Σύσφιξη /Περίγραμμα πριν από την κρέμα σας. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών. Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και όλους τους τύπους δέρματος. Για εξωτερική χρήση μόνο.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

AQUA, HAMAMELIS VIRGINIANA WATER, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, POTASSIUM PALMITOYL HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, GLYCERYL STEARATE, CETEARYL ALCOHOL, PERSEA GRATISSIMA OIL, GLYCERIN, ORCHIS MASCULA EXTRACT, BEESWAX, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, HEXAPEPTIDE 48-HCL, BENZYL ΑLCOHOL, DEHYDROACETIC ACID, RIBOSE, TOCOPHERYL ACETATE, ANIBA ROSAEODORA OIL, CANANGA ODORATA OIL, ROSA CENTIFOLIA OIL, BENZYL BENZOATE, BENZYL SALICYLATE, EUGENOL, FARNESOL, GERANIOL, ISOEUGENOL, LINALOOL, LIMONENE

ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Ριβόζη

Η ριβόζη ή αλλιώς «ζάχαρη της ζωής», είναι ένα ενεργό συστατικό βιοτεχνολογίας προερχόμενο από τους σπόρους καλαμποκιού, η δράση της οποίας επικεντρώνεται στην ενεργοποίηση και οξυγόνωση του δέρματος  με αποτέλεσμα ένα πρόσωπο φρέσκο, φωτεινό και γεμάτο ζωντάνια. Μειώνει τις ρυτίδες αποτελεσματικά και αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος.

 

Πεπτίδιο αντί-στρες

Το καινοτόμο ενεργό πεπτίδιο αντί-στρες εξισορροπεί τα γονίδια κατά του στρες  τα οποία έχουν χάσει την κινητικότητά τους λόγω ηλικίας και εξωτερικής μόλυνσης (κάπνισμα, ρύπανση). Διεγείρει τα κύτταρα και τα επαναφέρει σε φυσιολογική κατάσταση, όπως συμβαίνει σε ένα νεανικό δέρμα.

Τα αποτελέσματα έρευνας που έγινε σε γυναίκες ηλικίας 40-65 ετών, το 50% των οποίων ήταν καπνίστριες είναι εντυπωσιακά :

Μείωση -58% στο βάθος των ρυτίδων.

Βελτίωση της απαλότητας +30% μετά από 2 μήνες συνεχούς χρήσης με τα πρώτα ορατά αποτελέσματα μόλις μετά από 2 εβδομάδες.

Ενυδατωμένο  δέρμα +20% ενυδάτωση μετά από 15 ημέρες συνεχούς χρήσης και +42% μετά από 2 μήνες.

 

Λάδι Αργκάν

Αποκαλείται αλλιώς και ως το «υγρό χρυσάφι της ερήμου» λόγω του ότι αποτελείται σε ποσοστό 80% από βασικά λιπαρά οξέα και έχει εκπληκτικές ευεργετικές επιδράσεις στο δέρμα καθώς μειώνει τις φλεγμονές και είναι αντιοξειδωτικό.  Προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία UV, καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και προλαμβάνει τη δημιουργία και ανάπτυξη των ρυτίδων. Έχει σημαντική αντιγηραντική δράση.

 

Λάδι Αβοκάντο

Ένα εξαιρετικό αντιγηραντικό λάδι το οποίο εισχωρεί εύκολα στο δέρμα και επαναφέρει τη χαμένη ελαστικότητα και τη νεανική υφή της επιδερμίδας. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες και στοιχεία τα οποία αποδεδειγμένα δρουν κατά της γήρανσης. Έχει ισχυρή αντιγηραντική και αντιοξειδωτική δράση.

 

Εκχύλισμα μωβ ορχιδέας

Η μωβ ορχιδέα, είναι γνωστή ως το «ιδανικό φυτό» για το δέρμα και έχει ξεχωρίσει για τις αντιοξειδωτικές και μαλακτικές της ιδιότητες καθώς και για την πρόληψη στην εμφάνιση των λεπτών γραμμών. Λειαίνει το δέρμα και βοηθά στη μείωση των ρυτίδων και των πτυχώσεων. Συσφίγγει το περίγραμμα του προσώπου.

 

Βούτυρο καριτέ

Ένα φυτικό λάδι με ισχυρή αντιφλεγμονώδη, επουλωτική και καταπραϋντική δράση, το οποίο θρέφει και ενυδατώνει το δέρμα. Μειώνει τους ερεθισμούς και λειτουργεί αποτρεπτικά ενάντια στη δημιουργία των σημαδιών γήρανσης καθώς διεγείρει τη δημιουργία κολλαγόνου στο δέρμα. Έχει σημαντική φυσική αντηλιακή ιδιότητα και έχει από μόνο του SPF 4. Εξαιρετικά ενυδατικό ακόμη και για τις πιο ξηρές επιδερμίδες.

Κίτρινο Μελισσοκέρι

Ένα φυσικό παράγωγο, γνωστό και ως «ο φυσικός χρυσός», έχει αντιβακτηριδιακές, αντιμικροβιακές, αντιφλεγμονώδεις, υποαλλεργικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες και κατά συνέπεια αποτελεί το ιδανικό επουλωτικό. Προσφέρει προστασία ενάντια στις περιβαλλοντικές επιθέσεις όπως οι ρύποι, η μόλυνση και ο ήλιος. Λόγω των ιδιοτήτων του, βοηθάει το δέρμα να επαναφέρει τη χαμένη απαλότητα και ελαστικότητά του, καθώς συγκρατεί την υγρασία στην επιδερμίδα και προφυλάσσει τα κύτταρα. Αποτελεί ένα από τα βασικά συστατικά για την παρασκευή φυσικών προϊόντων ομορφιάς.   

Ανθόνερο Τριαντάφυλλο

Το εξαιρετικό αυτό ανθόνερο με το μεθυστικό άρωμα έχει πολλαπλές ιδιότητες ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζουν οι αντιβακτηριδιακές, καθαριστικές, αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές. Διατηρεί το ph της επιδερμίδας, μειώνει τους ερεθισμούς και τις κοκκινίλες και βοηθά στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών. Επίσης  τονώνει, συσφίγγει, λειαίνει, χαρίζει ελαστικότητα στην επιδερμίδα και επαναφέρει τη φωτεινότητα και την λάμψη. Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και όλους τους τύπους δέρματος.

 

Ανθόνερο αμαμελίδας

Έχει πολλές θεραπευτικές ιδιότητες, όπως στυπτικές, αντιφλεγμονώδεις, τονωτικές, αντιαιμορραγικές, αντισηπτικές και αναλγητικές. Τονώνει και καθαρίζει αποτελεσματικά την επιδερμίδα και ταυτόχρονα εξισορροπεί το ph. Καταπολεμά αποτελεσματικά τις κοκκινίλες και τα μαύρα στίγματα.  

Γλυκερίνη

Έχει υγραντικές και ενυδατικές ιδιότητες, με αποτέλεσμα να έλκει το νερό και να βοηθάει την επιδερμίδα να το διατηρήσει. Λειτουργεί ως εξαιρετικό μαλακτικό αφήνοντας την επιδερμίδα λεία, απαλή και εξαιρετικά ενυδατωμένη. 

Βιταμίνη Ε

Ονομάζεται αλλιώς και «η βιταμίνη της ομορφιάς». Είναι ένα φυσικό, ισχυρό αντιοξειδωτικό, με μαλακτική δράση,  το οποίο προστατεύει τα κύτταρα και τις ίνες κολλαγόνου από τις βλαβερές συνέπειες των ελεύθερων ριζών και προλαμβάνει το αντιοξειδωτικό στρες, με αποτέλεσμα να αποτρέπει τη γήρανση και τη δημιουργία ρυτίδων. 

Αιθέριο έλαιο Υλάνγκ Υλάνγκ

Το κορυφαίο αυτό αντιρυτιδικό και αντιγηραντικό αιθέριο έλαιο με το εξωτικό άρωμα, μειώνει τα μαύρα  και τα λευκά στίγματα, και παράλληλα κατευνάζει και εξισορροπεί το νευρικό σύστημα.

 

Αιθέριο έλαιο τριανταφυλλόξυλο

Είναι εξαιρετικό αντιγηραντικό  και αντισηπτικό. Κατάλληλο για δέρματα με ακμή, ουλές, ρυτίδες, ξηρά και ευαίσθητα καθώς έχει αναπλαστικές ιδιότητες. Επίσης λειτουργεί κατά του στρες και της νευρικής έντασης. 


Εκτύπωση στις 23/08/2019
Από την ιστοσελίδα Timalfes Cosmetics
www.timalfes.com/el/products.asp?pid=1