Προιόντα

Αναζήτηση προϊόντων
Παραγγελίες

Έξοδα Αποστολής

 

Έξοδα Αποστολής / Δωρεάν παράδοση:

Οι προθεσμίες παράδοσης που αναφέρονται στο e-shop είναι ενδεικτικές και μπορούν να τροποποιηθούν. Η timalfes.com δε θα μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη των συνεπειών που οφείλονται σε καθυστέρηση παράδοσης ή απώλειας του δέματός σας εκ μέρους του μεταφορέα. 

Σε περίπτωση μη λήψης του δέματος στις αναφερόμενες προθεσμίες, μια έρευνα πραγματοποιείται προς τον μεταφορέα και διαρκεί ως και 15 ημέρες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, καμία αποζημίωση ή επανάληψη της αποστολής δεν θα μπορεί να λάβει χώρα. Τα έξοδα αποστολής εξαρτώνται από το συνολικό βάρος των προϊόντων που θα επιλέξετε.

Πληροφορίες αποστολής παραγγελιών

Η αποστολή των προϊόντων στο εσωτερικό γίνεται με τις εταιρείες ταχυμεταφορών Speedex και ΕΛΤΑ Courier και στο εξωτερικό με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ)

Τα έξοδα αποστολής εξαρτώνται από το συνολικό βάρος των προϊόντων που θα επιλέξετε.

 Οι χρεώσεις για τα έξοδα αποστολής εντός Ελλάδας είναι οι εξής:

  • Έως 2 κιλά  η χρέωση είναι 3€/δέμα.
  • Η αντικαταβολή χρεώνεται επιπλέον 3€/δέμα.
  • Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για τις δυσπρόσιτες περιοχές.
  • Εάν το δέμα υπερβεί τα 2 κιλά, η χρέωση για κάθε επιπλέον κιλό είναι 1,5€/δέμα.
  • Σε περίπτωση παράδοσης εντός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών, υπάρχει επιπλέον χρέωση. 

    Για παραγγελίες άνω των 40€ και έως 2 κιλά, τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα για τους πελάτες λιανικής.

Ενδεικτικός Χρόνος παράδοσης Εσωτερικού:

Εφόσον η παραγγελία σας δοθεί πριν τις 12 το μεσημέρι, αποστέλλεται αυθημερόν και παραδίδεται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες σε χερσαίους και νησιωτικούς προορισμούς, 1-5 σε δυσπρόσιτες περιοχές, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών, με την επιφύλαξη το προϊόν που παραγγείλατε να είναι διαθέσιμο στο απόθεμα.